Dag 1 i European Poker Masters

Verdensmesteren fra 2004 Greg Raymer fikk sin konto på Pokerstars hacket sist Søndag. I flere timer hadde hackeren full kontroll over Raymers konto og anmeldte seg til flere store turneringer. Men spesielt smart var ikke hackeren da han begynte å dumpe penger til sin kompanjon «Ikeyrson». Det er jo slik at Raymer har mange fans og når han spiller en turnering så er det gjerne en hel knippe med spillere som følger med. Når chipdumpingen hadde holdt på en stund kontaktet flere av tilskuerne sikkerhetsavdelingen på Pokerstars som fikk stoppet det hele. De ringte Greg som bekreftet at det ikke var han som spilte.

Greg Raymers konto hacket ble reddet av fans han har fått tilbake alle pengene, men av sikkerhets grunner er kontoen hans fryst inntil videre. Jeg hadde nok altfor lett passord sier Greg, og tillegger at han gjerne vil vite hvem denne hackeren er, slik at han kan advare alle pokerrom rundt om i verden.

Jamie Gold – svar på tiltalen

Nesten tre måneder etter WSOP seieren svarer Jamie Gold på tiltalen. Vi har lest hele dokumentet til forsvarer Patrick G Byrne og endelig kommer det frem hvordan Jamie Gold og hans «partner» Bruce Crispin Leyser ble kjente, hva slags deal de gjorde og litt annet snusk omkring denne episoden.

I følge Golds versjon er vel ikke Mr. Leysner helt frisk, når det kommer til telefonterror under WSOP, trusler om stevning fra hans advokater osv. Og han virker ikke særlig pigg på å betale skatt for gevinsten heller, alt ifølge Jamie Gold.
Halvparten av pengene er fortsatt låst hos Harrah’s.

Hele dokumentet er på 57 sider, og vi orket selvsagt ikke å oversette dette. Men her er noe av det som er viktig for sakens kjerne. Dokumentet er i PDF format.

Advokatens svar på tiltalen, side 2-7
Jamie Gold’s svar på tiltalen, side18-21
Jamie Gold’s kontrakt med Bodog, side 23-25
Leysner «Liv», side 32-34

Dag 1 i European Poker Masters

Da er finalebordet klart for historiens første EMP. Det ble færre spillere påmeldte enn hva turneringsledelsen hadde ønsket seg. 67 spillere skulle fighte om totalt €134.000 i premiepotten. Phil Ivey er chipleader tett fulgt av Gus Hansen. Det skal bli en spennende finale. Disse er klare for finale bordet.

1. Phil Ivey 86,000
2. Gus Hansen 84,000
3. Marc Goodwin 72,000
4. Jeff Buffenbarger 64,000
5. Willie Tann 59,500
6. M Hayden 58,000
7. C Xanthos 44,500
8. P Gould 40,000
9. N Lee 28,000

Dag 1 i European Poker Masters

En av hendene vi kan glede oss til når det vises på Eurosport er når Gus Hansen, sier han ikke vet hvordan han skal spille denne hånden og går all-in med et par i 7. Chris «Jesus» Ferguson som sitter til venstre for ham bruker kanskje ikke all verdens tid når han syner med et par i ess. Da floppen kommer dykker det selvsagt opp en syver til og med bare blanke kort på turn og river er Ferguson ute av turneringen.

Edler vinner av World Heads-Up Poker Championship

Da er tre dager med H2H spill ferdig på Crystal Casino. William «Bill» Edler vant til slutt mot Barry Greenstein slo Barry Greenstein i finalen.

På veien hadde Edler slått ut spillerne More Eskandani, Kristy Gazes og Yukon Brad Booth, Greestein hadde slått ut spillerne Trish LeBlanc, Patrik Antonius, Dustin Woolf og Michael «The Grinder» Mizrachi. Det har vært litt surmuling rundt dette mesterskapet fra Europeiske spillere, da de har hatt WM i Heads-Up i Barcelona under flere år.

William Bill Edler, $215,000
Barry Greenstein, $107.500
Jose Taveres, $53,750
Michael «The Grinder» Mizrachi, $53.750

Det deltok 64 spillere og innkjøp var $20.0000.

Bill Edler
Yukon Brad Booth

Bill Edler
Jose Taveres

Dustin «Neverwin» Woolf
Barry Greenstein

Barry Greenstein
Michael «The Grinder» Mizrachi.

Jose Taveres
Gavin Smith

Mike Mizrachi
David Levi

© 2021 msaccelerate .